Beoordelingen van Sranang Makmur Amsterdam

Recente recensies van Sranang Makmur Amsterdam

4 sterren na 111 reviews

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere gado gado en vriendelijke bezorger.

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Garnering was oud, sla bruin. Moksi metie was ergggggggg droog gebakken. Ik vond het geen succes. Kreeg de tip van een kennis om daar te eten.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima , de bezorging zou sneller mogen maar is ok. Enige min punt is de de sambal bijna altijd word vergeten.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Warung Sranang Makmur is fantastisch en de bestellingen via internet worden altijd perfect behandeld; de afgesproken tijd is altijd raak en dan... heerlijk eten!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten bij Sranang Makmur. Ik val vooral voor de bami's. Goede porties met lekkere peper erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

19.50 bestelinformatie geplaatst, 21.05 zou verzorging plaatsvinden. 21.25 gebeld waar de bestelling bleef. Toen werd het binnen paar minuten geleverd. Eten was prima, dus volgende keer ga ik daar zeker eten, maar haal ik het zelf op.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk alleen niet warm genoeg!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Zij hebben mijn bestelling gemist. Waarschijnlijk niet eens gekeken naar hun web orders. Dan heeft de medewerkster een fout gemaakt met mijn mondelinge bestelling en zei dat ik het fout heb gezegd. Geen excuses aangeboden voor de missers.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Gister 3 bakjes bami opgehaald bij sranangmakmur. Echter bij thuis komst was de inhoud weer niet evenveel gevuld. De kwaliteit van het eten is goed.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

In mijn saoto soep zat geen ei. De kwaliteit was verder goed, maar een saoto zonder ei dat kan je niet vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect op tijd maar er. Ontbrak een deel van de bestelling. Gebeld en ik kreeg te horen dat de rest er binnen een half uur zou zijn. Een uur later was mijn eten er nog niet dus nog een keer gebeld en excuses en voor de moeite zou er wat extra's bij zitten. Het eten kwam eindelijk.... Met een paar. Keiharde en slechte maizenakoekjes. (bezorg) service kennen ze hier helaas niet!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader: Gado Gado met Sateh kambing (van geitenvlees) !

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere Gado Gado met Sateh Ajam en Sateh Kambing, hartelijk dank!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had een nasi saté besteld! De saté was wit van kleur en had geen smaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd vers, en heerlijk. Dit keer was het eten niet op tijd klaar, jammer omdat onze zoon op tijd opgehaald moest worden.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijd, maar het eten is altijd heerlijk.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde veel langer dan op bon aangegeven stond waardoor bestelling lauw was.( misschien zou een telefoontje van hun kant handig zijn geweest dat de bestelling kanger duurt ) Nu was de trek min of meer over door het eten van andere dingen. Ook werd vermeld dat er geen bezorgkosten gerekend zou worden boven een besteld bedrag van €17.50. Echter op overzicht betaalde bon stond dit bedrag er welop terwijl ik toch boven de € 17,50 besteld had .. zeer vreemd!

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

heerlijk. aardige mensen. belden om te melden dat er geen gele rijst was en stelden een ander gerecht voor. top service!

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekkerste Indonesische eten van Amsterdam!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als ik ter pleke eet smul ik van de gado gado, echter gisteren wa het eten minder lekker. Eten was bijna koud toen het geleverd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd. Alleen jammer dat men de peper en de pindasaus was vergeten.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Maar het is op de menukaart onduidelijk welke gerechten vegetarisch zijn. Bij sommige typisch vegetarische gerechten staat geen groene V. Dat gaf bij ons wat verwarring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden saoto soep besteld en nog twee andere dingen. Bij de saoto soep waren ze te helft vergeten te leveren. We kregen alleen bouillon en een bakje rijst. Ei, kip, aardappel en tauge niet! We belde ze op en er zou een nalevering komen. Die kwam nooit en daarna was de telefoon de hele tijd bezet!

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een goeie klant komt geregeld in de zaak, al een paar keer besteld en bij elke bestelling vergeten ze iets, als je niet je mond opendoet prima maar als je wat van zegt dan geven ze doodleuk aan dat ze wel de complete bestelling hebben gebracht, geen honger hebben want je kan tot 1.5 uur wachten op je bestelling

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten eerder dan gepland... wat juist goed lijkt...maar niet als je partner dan nog niet thuis is... Sommige bakjes lekten in de plastic tas. Het eten was niet heel warm. De vega gado gado was wel heel lekker.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Op de kwaliteit van het eten heb ik niks aan te merken. Het smaakt altijd goed. De service zou echter stukken beter kunnen. We hadden via het internet besteld en kwamen op het afgesproken tijdstip aan met de verwachting dat het dan klaar zou zijn. Ze waren nog niet eens begonnen... Thuis aangekomen kwamen We erachter dat ze vergeten waren om de kipsate in het tasje te doen. Dus toen heb ik gebeld en kregen we de belofte dat het zsm bezorgd zou worden (We wonen 2 minuten vanaf sranang makmur). 45 minuten later, nog geen kipsate dus mijn vriend besloot weer op te bellen om te vragen hoe het zat. De jongen die beloofd Had dat het er zsm aan zou komen was het gewoon vergeten. Dus opnieuw werd beloofd dat het zsm bezorgd zou worden. 20 minuten later was het er nog steeds niet, dus wij besloten weer te bellen. Toen werd ons gezegd dat de bezorger wel onderweg was maar eerst nog langs andere adressen moest omdat daar ook onvolledige bestellingen aangevuld moesten worden. Uiteindelijk na 1

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te late bezorging

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, good

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het zag er super heerlijk uit. Lang niet zo goed gegeten.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgt en lekker warm en heerlijk eten

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! En ook nog aardig!

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was de bezorging zo belachelijk laat, een uur en een kwartier na bestelling nog niks, dat ik heb gezegd dat ze hun eten mochten houden. Ik wilde de bestelling in ieder geval niet meer. En zo onbeschoft als je opbelt Om te klagen. Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestemming ontvangen. Geen sambal bij 3 maaltijden. Rijst veel te hard!

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Eten, en heel vriendelijke mensen!

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is, zoals altijd heel goed, maar de bezorging is altijd véél te laat.

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet superwarm (niet handig n koud blikje bij het eten), kwaliteit eten wel ok (kan ruimer saté saus), grootste probleem was de bezorging , bijna twee uur na besteltijd. Er was iets fout gegaan, ze belden wel of ik het nog wilde en met excuses. Maar n leuke geste (tip!) was misschien n tegoedbon of korting geweest.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde 90 minuten maar het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben uitgehongerd want heb geen bestelling ontvangen!

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde héél lang en ik kreeg ipv een vegetarische loempia een loempia met kip. Dat vond ik slordig. Normaal gesproken ben ik bijzonder te spreken over service en kwaliteit. Maar deze keer dus helaas niet

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en super service. En goede bezorgers. Altijd op tijd. Laatste keer was de sautosoep in de tas gevallen tijdens bezorging. Melding van gemaakt en bij mijn volgende bestelling een gratis soep erbij gekregen. Top.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechtste bezorging ooit. Eten was laat,koud en doorweekt door de soep. Ik bestel hier nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur gewacht te hebben kwam uiteindelijk het koude eten aan. Totaal verpest en niet te eten omdat het heel koud was. Bezorger vertelde dat ik de laatste bezorgadres was en dat de zaak hartstikke sloom is. Normaal is het eten top als ik ter plekke eet, maar dit.was gewoon echt niet te eten.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zoals altijd goede bezorging, aardige mensen. Ook fijn om in de Wijtenbachstraat bij Sranang Makmur in het eethuis te eten.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snelle bezorging.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd heerlijk eten!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten enige waring die goede sauto heeft en bezorgd in de stad.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker, maar de bezorging duurt meestal erg lang. Deze keer netjes gebeld om te zeggen dat het later werd. Gewoon op tijd bestellen en rekenen op 1-1,5 uur voor de bezorging.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging is verschrikkelijk. Werkelijk altijd te laat en dan doodleuk zeggen dat je het even moet opwarmen! Als ik het wilde opwarmen had ik wel een pizza uit de vriezer gehaald! Eten koud, bakjes kapot, drinken warm, 3 telefoontjes van mijn kant en anderhalf uur gewacht! Slechte klantenservice. Toen ik vroeg om een tegemoetkoming werd ik steeds in de wacht gezet zonder dat het uberhaupt aan me gevraagd werd. Belachelijk dat hier zo met je wordt omgegaan. Betaal niet vooraf want dan kan je ze nog wegsturen als ze met hun koude eten aankomen. Ik zou terug gebeld door ene Mitchell om dit op te lossen maar 4 uur later nog niks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr!! Maar tel altijd een half uur extra bij bij de aangegeven bezorgtijd

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast and delicious!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gado gado is bij ons favoriet en de bezorging was deze keer supersnel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn nooit geweest!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top saoto soep en nasi kipsate

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en betaalbaar Indonesisch eten- voor ons een vaste plek geworden om te bestellen!

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

koud...

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Maar de bezorgtijd was meer dan een halfuur eerder dan op de website vermeld stond, dat was niet erg handig.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lang moeten wachten bijna 1,5 uur!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere saotosoep!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, Snelle bezorging, alleen jammer dat er geen bestek en servetjes werden mee bezorgd, ondanks dat daarnaar was gevraagd.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel (20 minuten) en lekker warm.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een zacht prijsje

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er word geen contact opgenomen als de bezorging niet kan plaatsvinden. Ik moest er op mijn eigen houtje naar toe om mijn eten met veel boosheid te halen. Maar buitendat was het eten zoals altijd heerlijk!

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Sranang Makmur is het eten gewoon al jaren hartstikke lekker. Of je nu een Indisch gerecht of een Surinaams gerecht besteld, het is altijd goed en heerlijk.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en smaak van de rijstmaaltijd was goed. alleen de bami was wat minder,volgens mij had hij te lang in de aubermarie gelegen of hij is voor de tweede keer opgewarmd ik vond hem gemiddeld ( dus kon beter maar ook slechter ) P.S de attentie van de frisdrank is een leuke geste,daarvoor mijn dank. ik hoop dat uw mijn kritiek als opbouwend beschouwd . groeten en ga zo door !!

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bijna een uur te laat bezorgd waardoor het eten niet goed heet was. Wel lekker.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was heerlijk

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het jammer dat soms het internet niet goed werken. Als je belt naar Makmur, en je geeft aan dat je geen terugkoppeling heb gehad en het komt over bij Makmur ongelovige over, terwijl je het betaald heb. Dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smaakvol en voldoende. Keurig verpakt en op tijd bezorgd.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een zachte prijs.. top!!!!

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Vult lekker, was alleen een beetje koud aangeleverd maar maar heb t opgewarmd in de magentron, dikke prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar minder smaakvol dan vorige keer. En gratis cola niet mee geleverd.

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima maar bij aankomst een beetje afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Groot minpunt was 1,5u te laat en het eten was bijna koud.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur wachten voor een soato valt best mee. ;)

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. Het duurt echter veel te lang voordat het komt

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.05 uur besteld en had om 19.40 uur mijn eten dus qua bezorging heel slecht..

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een paar keer lekker gegeten toen ik bij Sranang Makmur in het restaurant zelf ging eten (gado gado en roti tempeh). Maar de bezorgservice is al 2x erg tegengevallen. Het duurde anderhalf uur, het eten was koud, de rijst was doorgekookt en snotterig, de pindasaus heel zout en met brokken. Ik ga helaas niet meer bestellen via de bezorgservice.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel en heet bezorgd.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakabana en bami waren koud bij bezorging.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami mix Makmur heerlijk en ruim voldoende voor één persoon. Bezorging (op zondagavond) duurde anderhalf uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jaren kom ik al bij Sranang Makmur ook al in de zaak die in de Commelingstraat was. Ze hebben Super lekker eten voor een redelijke prijs. Ik zeg een 10 + voor deze zaak.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was deze bestelling een teleurstelling. Het was koud bij levering en weinig smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti rund gegeten!